Az eljárások melyeket alább részletezek külön-külön is hatékonyak a narancsbőr és a súlyfelesleg elleni kezelések területén. Ezeket ötvözve azonban egy kúra alatt is hatékony a cellulit elleni eredmény illetve maradandó testsúly vesztést lehet elérni. A fogyi-cellulit masszázs serkenti a véráramlást, meglazítja a zsírszöveteket, komplex lebontási folyamat során, a nyirok rendszeren, vérkeringésen és a kiválasztó rendszeren keresztül üríti ki a szervezetből a zsírsavakat, salakanyagokat, méreganyagokat.

 A masszázs segítségével gyorsabb lesz a folyadékáramlásés a szervezet könnyebben szabadul meg a sejtekben feleslegesen felhalmozódó vízmennyiségtől is. Masszázs nélkül ugyanis ott maradnak a sejtek között, és nemcsak hogy károsítják a sejteket, de a nem kívánatos narancsbőrt is látványosabbá teszik.

A még meggyőzőbb eredményért, a masszázshoz professzionális krémet vagy olajat használok.

Választható kezelések:

Köpölyös vákuum kezelés – testtekercseléssel (30 perc)

Intenzív fizikai kezelés mely serkenti a vérkeringést és a perifériás vérellátást, fokozza a zsírsejtek lebontását. Helyi keringés fokozó hatása anyagcsere fokozó hatású is egyben. Segít a kívánt irányban befolyásolni a nyirokkeringést a kívánt eredmény elérése érdekében. Egyenletesen intenzív hatása révén kiegyensúlyozott és tartós eredmény érhető el.

Testtekercselés:

Fokozódik a nyirokrendszer működése, feszesedik a bőr, a zsír-szövetek anyagcseréje és a hatóanyagok felszívódása is intenzívebbé válik.

Zsír”törő”masszázs (kézzel végzett) – testtekercseléssel: (40 perc)

Rendkívűl intenzív, radikális speciális masszázs fogások segítségével a zsírsejtek tartalmát a kiválasztó rendszer irányában mobilizáljuk a kényes, súlyfelesleggel rendelkező területekről. Fizikai megnyilvánulásai: csökkenő testrész méretek, a zsírsejtek térfogatának redukciója végett. Bőr rugalmasságának, feszességének fokozódása a zsírsavak ürülése miatt, a narancsbőr (cellulit) csökkenése, a fokozott vérkeringés és anyagcsere következtében. 

Kavitációs ultrahangos kezelés – hullám masszázzsal

Kavitációs zsírbontás során a magas intenzitású ultrahanghullámokat használjuk a zsírsejtek felbontására. Az ultrahang hatására a zsírsejtek felbomlanak, így a zsír kiürül a sejtekből és a nyirokrendszer, vérképzőrendszer, kiválasztórendszer segítségével kiürül a szervezetből. Mivel az ultrahang kezelő fejének fókusza a szövetek alatt kb. egy centiméterre van, így az ultrahang a célzottan problémát okozó területen fejti ki hatását.                                                     

Hullám masszázs: Megelőző zsírbontó kezeléssel kombinálva gyorsítja a felszabadult zsírsejtek, a cellulit és egyéb méreganyagok kiürülését a szervezetből. 

Kategóriák: Egyéb