Kormányosné Bayer Mária vagyok, nagyanyám szülésznő, édesanyám ápolónőként dolgozott így gyermekkoromban már egyértelmű volt, hogy az egészségügy az, ami közel áll hozzám. 

Több mint 30 éve nővérként dolgozom. Jelenleg is egy orvosi rendelőben találkozom az Önhöz hasonló, hátfájós, derékfájós és egyéb ízületi fájdalmakkal rendelkező, vagy éppen kényeztetésre, lelki és testi felfrissülésre vágyó kedves páciensekkel. Hiszen ezek a problémák – a szerencsések kivételével – szinte minden ember életét megkeserítik. Éppen ezért döntöttem úgy 15 évvel ezelőtt, hogy elvégzem a gyógymasszőri iskolát, hogy a hét bármely napján tudjak segíteni, egy azonnali, hatásos hátmasszázzsal, talpmasszázzsal, vagy egyéb kényeztető masszázsfajtákkal. Hiszen a masszázs nem csak testi, de azonnali, lelki felfrissülést is biztosít.

Gyógymasszőri ismereteimet évről-évre igyekszem bővíteni. Az évek során elvégeztem a frissítő talpmasszázst, valamint a lávaköves-, fogyi- cellulit, irodai manager vagy másként székesmasszázs és a funkcionális masszázs tudományában is elmerültem. Vásároltam egy „csodagépet” is, amely a kavitációs ultrahang, ez nem csak szétpréseli a zsírsejteket, hanem össze is töri.  A hatékonyabb eredmény érdekében kombináltam a hullám masszázsgéppel így fokozva a nyirokrendszer működését. 

Ön és én, közösen, bármilyen izom, ízületi fájdalommal, narancsbőrrel, de akár a plusz kilókkal is szembe tudunk nézni.

Szeretettel várom vendégeim sorában!